Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Objavljujemo prvu fotografiju Branimira Glavaša otkako je u petak prije izricanja presude u slučajevima 'garaža' i 'selotejp' napustio Hrvatsku.


Fotografija je slikana danas s puta za Sarajevo. Iza Glavaša je panorama s pogledom na Blidinsko jezero, a fotografija je slikana s Vran planine. Kako saznajemo Glavaš je danas išao u Sarajevo gdje je popio kavu i ručao ćevape. Iako su neki portali danas objavili fotografije Branimira Glavaša u BiH saznajemo da su one snimljene još prošle srijede.

Vezani članci Francuski helikopter HGSS ima opasnu konkurenciju! Spasili skijaša s planine na nevjerojatan način, ovo je čista ludost Domagoj Mikić na Zavižanu - 1 I na debelim minusima HGSS-ovci imaju posla: "Ljudi često steknu krivi dojam"

>> Raspisana tjeralica za Glavašem

>> 'Glavaša bi netko mogao likvidirati'

>> Glavašu ukinut imunitet samo s jednim glasom protiv

Branimiru Glavašu koji je nepravomoćno osuđen na deset godina zatvora zbog ratnog zločina, određen je pritvor i raspisana je tjeralica. Odluka o pritvaranju Glavaša donesena je nakon što mue Mandatno-imunitetno povjerenstvo ukinulo zastupnički imunitet te izdalo odbrenje za pritvor.