Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ekipa Nove TV na regati 'Fiumanka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Fiumanki, najvećoj kvarnerskoj regati koja je od ove godine i međunarodna, boje Nove TV brani ekipa magazina Provjereno.

Kiša i loši vremenski uvjeti itekako su otežali prvi dio revijalnog novinarskog natjecanja, ali kako ova regata ima poseban šarm i nezaobilazan je dio vikenda zabave i jedrenja na Kvarneru, kolegama iz Provjerenog raspoloženje nije pokvarilo ni zapetljano jedro. Nisu se dali i uspješno su se dokopali luke.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Na Fiumanki, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, jedre novinarske posade iz Slovenije i Hrvatske. 

Regata se vozi u trokut polju ispred Rijeke i Opatije. Na njoj sudjeluju posade vodećih hrvatskih i slovenskih medijskih kuća.

Iako ne jedre, Fiumanku medijski prate Kanal Ri, Rijeka News, i Europlakat. Posebno važnu podršku u promociji Fiumanke već godinama daje Kanal Ri. 

Da Fiumanka doista ima poseban šarm kojim privlači jedriličare i zaljubljenike u more dokazuje i izvrstan odaziv medija koji su ove godine u još jačem sastavu.

Proglašenje pobjednika biti će organizirano u subotu iza 20:30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene