Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đurđa Adlešić boluje od tumora na mozgu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić je u nedjelju javnost u šturom priopćenju obavijestila kako će smanjiti dosadašnji tempo rada zbog zdravstvenog stanja, no navodno Adlešić boluje od benignog tumora na mozgu te čeka operaciju.

Nakon što joj je na zagrebačkom KBC-u dijagnosticirana bolest, Đurđa Adlešić odlučila se privremeno povući iz politike i sljedeće mjesece posvetiti liječenju. Čeka ju operacija tumora kod neurokirurga Josipa Paladina a potom rehabilitacija koja će potrajati nekoliko mjeseci.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić Piše Nacional Josipa Pleslić: "Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića" Ilustracija Novo istraživanje Prvi pacijenti primili revolucionarni tretman: "Koristimo imonuloški sustav pacijenta za borbu protiv zloćudne bolesti"

Durđa Adlešić, predsjednica Hrvatske socijalno-liberalne stranke, u idućih desetak dana bit će podvrgnuta kompleksnom neurokirurškom zahvatu. U ponedjeljak, 28. kolovoza, nakon konzultacija s dr. Josipom Paladinom, vodećim hrvatskim ekspertom u neurokirurgiji, odlučeno je da će se najvjerojatnije obaviti operacija gama knifeom.

Nakon što je na misi u Novom Vinodolskom, za blagdan Velike Gospe, pala u nesvijest, brojne pretrage pokazale su da jedna od najpoznatijih političarki boluje od benignog tumora na mozgu.

Iako je o svom zdravstvenom stanju izdala šturo priopćenje za medije, u kojem je napisala da ima problema s krvnim žilama, Nacional je od bliskih prijatelja Đurđe Adlešić doznao da se radi o tumoru, a operaciju na zagrebačkom Rebru izvest će dr. Paladino.

Još prije dva tjedna njezino zdravstveno stanje djelovalo je besprijekorno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene