Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HSP-a Anto Đapić večeras je na predizbornom skupu za VI. izbornu jedinicu, održanom u Petrinji, osudio ispitivanje hrvatskih novinara od istražitelja Haaškog suda ističući da taj slučaj, kao i sramotne prvostupanjske presude "vukovarskim krvnicima" pokazuje svu bijedu hrvatske politike koja je, osim HSP-a, "doživjela fijasko i potop".


Na predizbornom skupu za VI. izbornu jedinicu u Hrvatskom domu u Petrinji Đapić je ocijenio da je glas za HDZ, glas za SDSS, za Voju Stanimirovića i Milorada Pupovca. Ustvrdio je da su se na nedavnoj skupštini SDSS-a prvaci HDZ-a i SDP-a utrkivali u ulagivanju i obećavanju da će im biti poslijeizborni koalicijski partner za sastav nove Vlade, dodajući kako ne bi bilo čudno da Stanimirović ili Pupovac postanu članovi Sanaderove Vlade.

Vezani članci Donacijska kampanja Društva Naša djeca \"Neka rane postanu samo ožiljci\" Simboličnim bojanjem stabla u žuto u Petrinji obilježen početak donacijske kampanje "Neka rane postanu samo ožiljci" Maleni Frane je rođen u Sisku 17. ožujka 2021. U Sisku rođen mali Frane, ime je dobio po velikom dobročinitelju koji je obitelji pomogao nakon potresa: "Jako sam sretan, ali..."

- Ako je Voja Stanimirović bio dobar ministar Mili Babiću u 'SAO
Krajini', ne bi bilo čudno da to bude i u Sanaderovoj Vladi. U Vladi HSP-a Stanimirović i Pupovac ne bi mogli biti. HSP je protiv suradnje sa SDSS-om i bivšim krajiškim ministrima, i to je ono što razlikuje HSP u odnosu prema političkim 'sijamskom blizancima' HDZ-u i SDP-u. Mi smo vjerodostojni, a oni su interesne grupacije kojima je bitna vlast i održanje na vlasti, rekao je Đapić. 

Odluku o neemitiranju HSP-ova predizbornog spota pod nazivom "Riva" Đapić je ocijenio "štetom za demokraciju u Hrvatskoj".

Prvi na listi HSP-a u VI. izbornoj jedinici Pejo Trgovčević
predstavio je izbornu listu te stranke ističući da na njoj nema
kompromitiranih ljudi.