Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo pred očima djece

Policajcu ubojici određen istražni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac koji je automatskom puškom, pred očima djece, rafalima ubio svoju bivšu suprugu i njezinog partnera priveden je u Županijsko državno odvjetništvo u Sisku.

Nakon saslušanja kod županijskog državnog odvjetnika u Sisku osumnjičenik je doveden pred sutkinju istrage sisačkog Županijskog suda koja mu je odredila jednomjesečni istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Nermin Sulejmanović Monstrum Nermin Sulejmanović Sahranjen nakon što mu je tijelo četiri mjeseca bilo u hladnjači: Bivšu suprugu brutalno ubio pred djetetom Ilustracija Traže njegovu pomoć Oteo joj i ubio majku pa se 54 godine kasnije zbližio s njezinom kćeri: "Zapravo je olakšanje razgovarati s njim"

Podsjetimo, u Graboštanima kraj Hrvatske Kostajnice dogodila se prava obiteljska tragedija. 40-godišnji policajac upucao je bivšu suprugu (39) i njezinog partnera (45) pred očima djece. Policija je uputila sućut obiteljima ubijenih.

>>Ubojica iz Hrvatske Kostajnice ranije bio OSUĐEN zbog obiteljskog nasilja!

Taj je zaposlenik Ravnateljstva policijen dvostruko ubojstvo počinio ilegalnom automatskom puškom, kad je na cesti presreo osobni automobil u kojem su bili njegova bivša supruga, njezin partner, njezine dvije kćeri, u dobi od osam i devet godina, te 45-godišnjakov 17-godišnji sin. Iz prtljažnika automobila izvadio je automatsku pušku i s 20-tak rafala ubio bivšu i njezinog partnera, djeca su srećom ostala neozlijeđena.

Ravnateljstvo i MUP su izrazili sućut obiteljima ubijenih, no ostaje nejasno zašto taj evidentirani nasilnik, koji je višekratno prijetio smrću bivšoj supruzi, nije bio sankcioniran, a obitelj zaštićena na vrijeme. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene