Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružajte se strpljenjem

Vozači, oprez! Pojačan promet na cestama, na A1 dvije prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1, nedaleko od odmorišta Draganić dogodile su se dvije prometne nesreće, a jedan čovjek zatražio je liječničku pomoć. Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, javlja HAK.

Prva prometna nesreća dogodila se u 11:50, a u njoj su sudjelovala tri vozila. Druga nesreća dogodila se u 12:20 i u njoj su sudjelovala dva osobna vozila, potvrdila nam je karlovačka policija. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

 

Promet je srednje gust do povremeno pojačan na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza. Povremeno se vozi usporeno, u kolonama u pokretu. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Lici i Dalmaciji. Zbog mjestimice jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku.

 

Uz povećanu gustoću prometa povećava se i vjerojatnost za incidentne situacije, odnosno prometne nesreće, upozorava HAK. Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Split-Ploče: kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih kolona vozila. Prometna je nesreća između čvora ZADAR I i čvora POSEDARJE u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

A2 Zagreb-Macelj: kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije kolona vozila duga je oko 5 km. Vozila se povremeno zaustavljaju kod čvora Krapina.

A3 Bregana-Lipovac, zagrebačka obilaznica: nema posebnih ograničenja niti dužih kolona;
kolona vozila kod graničnog prijelaza Bregana u smjeru Republike Slovenije duga je oko 1 km.

A6 Rijeka-Zagreb: kod naplatnih postaja Rijeka-Grobnik u smjeru Rijeke kolona vozila duga je oko 1 km.

A7 GP Rupa-čvor Diračje; Riječka obilaznica - kod čvora Matulji u oba smjera nema dužih kolona.

Istarski ipsilon: kod tunela Učka u oba smjera nema dužih kolona.

Krčki most (DC102): u oba smjera nema dužih kolona vozila.

Jadranska magistrala (DC8): između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene