Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju sami

Dubrovački SDP izlazi iz koalicije i nastavlja samostalno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon današnje presude gradonačelniku Dubrovnika Andri Vlahušiću (HNS) i vijećniku Peri Vićanu (Nezavisna lista) dubrovački SDP je održao sjednicu i priopćio kako bez obzira na koalicijski sporazum nastavljaju raditi samostalno.

Dubrovačka gradska organizacija SDP-a usvojila je zaključak da će SDP će svojim sudjelovanjem u upravljanju gradom u izvršnom i predstavničkom tijelu nastaviti raditi samostalno, na dobrobit građana grada Dubrovnika, bez obzira na dosadašnje koalicijske dogovore i sporazume.

Na sjednici je usvojen i zaključak da dubrovački SDP daje jedinstvenu i bezrezervnu podršku kandidatu za gradonačelnika Niki Šalji, sadašnjem Vlahušićevom zamjeniku.

>> Dubrovački SDP, HDZ i HSS traže Vlahušićevu ostavku

'U SDP-u je bilo i bit će različitih pogleda na rješavanje političkih i svih drugih pitanja, no, mjesta za sukobljavanje i usuglašavanje istih je Gradska organizacija SDP-a Dubrovnik', navodi se također u zaključcima.

U Gradskom vijeću od 25 vijećnika u vladajućoj je koaliciji pet vijećnika SDP-a, dva HNS-a, tri Nezavisne liste Pere Vićana, jedan HSU-a te još dvojica nezavisnih, ukupno 13 članova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene