Portal Zadovoljna.hr nakon prve, više nego uspješno održane prve godine Zadovoljna akademije, najavio i drugu.

Galerija


Najpopularniji portal za žene u Hrvatskoj Zadovoljna.hr najavio je i predstavio drugu godinu Zadovoljna Akademije.

Vezani članci Ivana Paradžiković i Ana Bago (Foto: Sandro Sklepić) Zadovoljna akademija: Hrvatske zvijezde podržale projekt najpopularnijeg ženskog portala Foto: Zadovoljna.hr "Zadovoljna akademija" Nove TV u finalu nagrade Digiday Media Awards

O projektu smo razgovarali s direktoricom marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Ivanom Galić.
Prva sezona Zadovoljna Akademije bila je iznimno uspješna. Za sudjelovanje u ponuđenim programima edukacije prijavilo se više od 3 tisuće žena.

“U prvoj sezoni smo bili iznimno uspješni, imali smo više od 3.157 prijavljenih žena, a zahvaljujući projektu 15 njih dobilo je priliku educirati se. Ono najvažnije za reći je da je dobar dio naših polaznica zaista uspio promijeniti svoju karijeru i pronaći se na tržištu rada u Hrvatskoj i postati zadovoljnom ženom.“ – izjavila je Ivana Galić.

Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić)
Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

 

Zadovoljna Akademija puno znači za najpopularniji ženski portal u zemlji zadovoljna.hr, za Novu TV ali i naše društvo općenito.

“Rekla bih da je Zadovoljna.hr projektom Zadovoljna akademija zajedno sa svojim partnerima zaista postala prvi i jedini portal u zemlji koji na neki način daje konkretne aktivnosti za tržište rada žena u Hrvatskoj. Mislim da je to jako važna stvar. To je društveno odgovorna aktivnost koja zapravo donosi konkretne rezultate u smislu zapošljavanja i općenito povećanja zadovoljstva žena u Hrvatskoj.“

Projekt je ove godine ušao u finale čak dvije prestižne inozemne nagrade, čime je prepoznata njegova vrijednost i jedinstvenost.

“Stvarno smo bili iznenađeni i na neki način ponosni, to nam je potvrda da smo na dobrom putu. Ove godine smo bili u finalu “Digiday Media Awards Europe“ i “The Drum Marketing Adwords“. To su dvije stvarno ozbiljne marketinške nagrade na svjetskoj razini. Bili smo u konkurenciji s najjačim medijima na svijetu i bez obzira što nagrade nismo osvojili, biti u finalu s najjačima pokazuje da smo na najboljem putu da napravimo najbolju platformu za edukaciju i obrazovanje žena u Hrvatskoj.“ – zaključila je Ivana.

Ivana Galić (Foto: Sandro Sklepić)
Zadovoljna akademija (Foto: Sandro Sklepić) Foto: Sandro Sklepi?

Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije bit će otvorene sredinom kolovoza.