Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zadovoljna akademija'

Zadovoljna.hr ima sjajan projekt: "Znanje nikad ne izlazi iz mode"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prekrasnom ambijentu predstavljen je projekt portala Zadovoljna.hr, nazvan "Zadovoljna akademija".

U prekrasnom ambijentu predstavljen je projekt portala Zadovoljna.hr, nazvan "Zadovoljna akademija". Urednica portala Tihana Korać i autorica projekta otkrila je kako Zadovoljna akademijom žele osnažiti žene svih dobnih skupina te im omogućiti da se obrazuju i usavršavaju.

Pročitajte i ovo Lu Jakelić NAJBOLJI TV I ONLINE PRILOG Nominirane za važnu nagradu: Dvije priče Maje Medaković i Tihane Korać zbog kojih ćete se naježiti 28 žena kreće u nove avanture (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Obrazovanje i usavršavanje Uskoro prvi tečajevi Zadovoljna akademije: 28 žena kreće u novu, uzbudljivu avanturu

Već krajem kolovoza sve žene u Hrvatskoj moći će se prijaviti na različite edukacijske sadržaje - od beauty i wellness edukacija, preko usavršavanja u lidershipu, učenja digitalnog marketinga, stranih jezika i drugih. Ovaj projekt bit će nastavak temelja na kojima portal Zadovoljna.hr počiva, a to je konstantan rad na osnaživanju žena, popularnom empowermentu. Odabrane kandidatkinje Zadovoljna.hr će sa svojim timom na tom putu poticati i motivirati.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene