U prekrasnom ambijentu predstavljen je projekt portala Zadovoljna.hr, nazvan "Zadovoljna akademija".


U prekrasnom ambijentu predstavljen je projekt portala Zadovoljna.hr, nazvan "Zadovoljna akademija". Urednica portala Tihana Korać i autorica projekta otkrila je kako Zadovoljna akademijom žele osnažiti žene svih dobnih skupina te im omogućiti da se obrazuju i usavršavaju.

Vezani članci 28 žena kreće u nove avanture (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Uskoro prvi tečajevi Zadovoljna akademije: 28 žena kreće u novu, uzbudljivu avanturu Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr "Ne zaboravite da nikada ne prestajemo rasti. Učite to svoje kćeri i podsjetite to svoje mame"

Već krajem kolovoza sve žene u Hrvatskoj moći će se prijaviti na različite edukacijske sadržaje - od beauty i wellness edukacija, preko usavršavanja u lidershipu, učenja digitalnog marketinga, stranih jezika i drugih. Ovaj projekt bit će nastavak temelja na kojima portal Zadovoljna.hr počiva, a to je konstantan rad na osnaživanju žena, popularnom empowermentu. Odabrane kandidatkinje Zadovoljna.hr će sa svojim timom na tom putu poticati i motivirati.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju