Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drnovšek izrazio sućut u povodu Račanove smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski predsjednik Janez Drnovšek izrazio je u nedjelju u povodu smrti Ivice Račana sućut njegovoj obitelji, suradnicima i hrvatskoj javnosti.

"Duboko sam potresen smrću dugogodišnjega prijatelja i suputnika u složenim političkim projektima koji su Hrvatsku i Sloveniju, dvije prijateljske susjedne države, odveli putem demokracije i napretka", istaknuo je slovenski predsjednik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA KISIKU Ivan Račan hospitaliziran zbog koronavirusa: ''Pitao sam doktora trebam li pripremiti oporuku...'' Slika nije dostupna 'SDP još cvili za Titom' Karamarko: Moramo napokon maknuti ono što je zacrvenjelo Hrvatsku, a zbog čega se Hrvatska crveni!

"Suosjećam s članovima Račanove obitelji, njihovim suradnicima i hrvatskom javnošću. Otišao je čovjek koji je vjerovao u budućnost i koji je osjećao odgovornost prema njoj jer je i sam pridonosio tome da budućnost bude bolja, kako za današnji tako i za buduće naraštaje", istaknuo je Drnovšek.

"Sa zahvalnošću se sjećam naše suradnje i trenutaka koje smo proživjeli zajedno", istaknuo je na kraju slovenski predsjednik, kako je priopćeno iz Ureda predsjednika Republike Slovenije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene