Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenski predsjednik Janez Drnovšek izrazio je u nedjelju u povodu smrti Ivice Račana sućut njegovoj obitelji, suradnicima i hrvatskoj javnosti.


"Duboko sam potresen smrću dugogodišnjega prijatelja i suputnika u složenim političkim projektima koji su Hrvatsku i Sloveniju, dvije prijateljske susjedne države, odveli putem demokracije i napretka", istaknuo je slovenski predsjednik.

Vezani članci Slika nije dostupna Karamarko: Moramo napokon maknuti ono što je zacrvenjelo Hrvatsku, a zbog čega se Hrvatska crveni! Slika nije dostupna Drnovšek kod Račana

"Suosjećam s članovima Račanove obitelji, njihovim suradnicima i hrvatskom javnošću. Otišao je čovjek koji je vjerovao u budućnost i koji je osjećao odgovornost prema njoj jer je i sam pridonosio tome da budućnost bude bolja, kako za današnji tako i za buduće naraštaje", istaknuo je Drnovšek.

"Sa zahvalnošću se sjećam naše suradnje i trenutaka koje smo proživjeli zajedno", istaknuo je na kraju slovenski predsjednik, kako je priopćeno iz Ureda predsjednika Republike Slovenije.