Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac stradalog vatrogasca:

'Dražen Slavica je opasan za okolinu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljstvo povratkom Dražena Slavice obitelji stradalih kornatskih vatrogasaca izrazile su na sastanku s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom.

Nakon sastanka obitelji su odbile dati izjavu za novinare, jer je tako unaprijed dogovoreno.

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo" Andrej Plenković i Dragan Čović snažna podrška Hrvatske Sastali se Plenković i Čović: "Otvaranje pristupnih pregovora BiH zajednički politički prioritet"

No, Dinko Stančić nije se uspio suzdržati. Izjavio je kako će od Ministarstva zdravstva tražiti odgovornost za liječnicu koja je Dražena Slavicu godinu dana držala na bolovanju, dok su ljudi koje su spašavali vatrogasce, kako je rekao, na bolovanju bili svega po 25 dana.

>> Slavica se vratio na posao u JVP Šibenik

>> Obitelj poginulih vatrogasaca: Tražit ćemo istinu do kraja

'Bunim se jer on nikada ne smije biti vraćen na posao, pogotovo na rukovodeća mjesta. Slavica je opasan za okolinu zbog tri poteza, a to ću reći drugi put. Još ima smrtnih slučajeva u akcijama kojima je on upravljao', tvrdi Stančić, otac jednog od vatrogasaca stradalih na Kornatu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene