Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li među njima?

Doznajte ZAŠTO građani podižu KREDITE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ kredit učestala je u svakodnevnom razgovoru građana Hrvatske. Velik dio njih podigao je kredit barem jednom u životu. Što plaćaju novcem koji posude od banke, otkrilo je njih više od 2.000.

Anketu među posjetiteljima na temu razloga podizanja kredita, proveo je portal moj-bankar.hr. Na pitanje zašto podižete kredit odgovorilo je 2.309 osoba.

Pročitajte i ovo Banke neće raditi 17. travnja Obavijest za građane Obavite sve što trebate na vrijeme: Objavljeno kojeg dana banke neće raditi Slika nije dostupna 'POS plus' program Subvencija kupnje stana: Doznajte koliko će rate biti MANJE!

Svega 18 posto građana, ako je vjerovati anketi, ne treba kredit. Radi kupnje automobila, kredit otplaćuje 11 posto građana, a nekad je kredit za auto bio jedan od najtraženijih proizvoda na bankarskom tržištu.

>> Kredit u švicarcima: U 7 godina preplatio oko 72.000 kuna!

Za veću investiciju poput kupnje stana uz pomoć kredita odlučilo se 21 posto čitatelja portala Moj bankar.

Iz dana u dan financijski problemi na koje nailaze građani postaju sve veće opterećenje i prepreka koju sve teže preskaču, tako bi se za potrebe podmirivanje režija na kredit odlučilo 16 posto ispitanika.

To i ne čudi jer se Hrvatska nalazi na šestom mjestu po skupoći režija u svijetu. Taj podatak iznio je Numbeo koji prati cijene u 118 država i 355 gradova.

Čak 34 posto korisnika izjasnilo se kako im novi kredit treba za zatvaranje postojećih kredita, Posljednjih godina građani, naime, pojačano traže način da objedine postojeće kredite,dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu,obveze po kreditnim karticama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene