Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Porezna uprava na svojim je stranicama objavila kada počinje isplata povrata poreza po godišnjim prijavama poreza na dohodak za 2014. godinu.


U utorak 26. svibnja počinje isplata povrata poreza po godišnjim prijavama poreza na dohodak za 2014. godinu, izvijestila je na svojim stranicama Porezna uprava.

'U Hrvatskoj više nema nedodirljivih'

Vezani članci Slika nije dostupna Čekate povrat poreza? Evo kada Porezna kreće s isplatama Slika nije dostupna DRUGI KRUG Tko je sve na redu za povrat poreza?

'Nakon navedenog datuma obrade godišnjih prijava i isplate povrata odvijat će se kontinuirano, uobičajenom dinamikom, prema redoslijedu prijava područnih ureda', objasnili su.

Na internet stranicama Porezne uprave redovito će objavljivati plan obrada.

Objasnili su i razloge kašnjenja isplata:

'Od 01.01.2014. godine uvedeno je novo praćenje ostvarivanja dohodaka, doprinosa i ostalih primitaka poradi čega su mijenjani obrasci koje podnose isplatitelji kao i pravila iskazivanja podataka. Navedene promjene utjecale su i na obrade godišnjih poreznih prijava za 2014. godinu a što je rezultiralo kašnjenjem isplata povrata po godišnjim prijavama u odnosu na prethodne godine 15-tak dana.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook