Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DORH podnio istražni zahtjev protiv osam osoba zbog zlouporabe položaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Zlataru podnijelo je istražni zahtijev protiv osam osoba zbog zlouporaba položaja i ovlasti i pomaganja u zlouporabama položaja i ovlasti čime su pribavili korist u iznosu od oko 14 milijuna kuna, izvijestilo je Državno odvjetništvo RH na internetskim stranicama.

Istražni zahtijev podnijet je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda protiv osoba, starosti od 21 do 52 godine, izvijestilo je Državno odvjetništvo navodeći samo njihovu dob.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Urušavanje betonskog zida Istražni zahtjev zbog propusta u zaštiti na radu i smrti radnika Slika nije dostupna Zloporaba položaja Varaždin: Trojac oštetio tvrtku za 4,4 milijuna kuna

Tužiteljstvo tereti osumnjičenike da su kao odgovorne osobe trgovačkih društava Molteh d.o.o, MPM d.o.o., Hidrocommerce d.o.o. i drugih, tijekom 2005., 2006. i 2007. godine izdavanjem fiktivnih računa na ime navodno obavljenih konzalting usluga i građevinskih radova vršili nezakonite isplate čime su pribavili korist u ukupnom iznosu od oko 14 milijuna kuna.

Nadležna državna odvjetništva u suradnji sa drugim tijelima, a na temelju do sada provedenih poreznih nadzora većeg broja trgovačkih društava u kojima je utvrđeno nezakonito poslovanje, nastavljaju provođenje izvida i kriminalističke obrade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene