Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

Dok vladajući i dalje love crnog labuda, Milan Bandić shvatio je tko je glavni

Pregled tjedna Ivane Pezo-Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Pezo-Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Pezo-Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Najvažnije događaje u tjednu za nama analizirala je Ivana Pezo Moskaljov.

Visoke temperature dodatno je usijao apel poslodavaca koji traže povećanje kvota za strance jer uoči špice sezone fali radnika. Građevinarci i ugostitelji su očajni, a iz Banskih dvora uzvraćaju: snađite se na burzi!

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Najvažnija zbivanja Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Barbara Golja Tjedni pregled Barbare Golja Novi državni odvjetnik, prvi Putinov intervju i obvezni vojni rok događaji su koji su obilježili tjedan

Oni koji su pak došli raditi, u Supetru su dobili batine. Tjedan za nama je obilježio sramotan napad na skupinu sezonaca, među njima i mladiće srpske nacionalnosti. Zasmetala ih je ekavica. Vatrogasac, koji je gasio požar podgrijan međunacionalnim sukobom loše je prošao, a Torcida na Braču od svega pere ruke. Gradonačelnica bez milosti - ostali su bez donacija za nogometni turnir!

Bio je ovo i tjedan u kojem je Milan Bandić shvatio tko je glavni i da mu gradski projekti ovise o Andreju Plenkoviću. Danima je prijetio smjenom ministrice Blaženke Divjak pa se povukao. Oporba nije zapjevala u isti glas s Bandićem. Sve je palo u vodu jer ni Bandićev klub nije podržao šefovu akciju.

Živo je na političkoj sceni pa i u Živom zidu, stranci koja je zbog europske plaće i fotelje popucala po šavovima. U Sabor šalju zamjenu za supružnike Palfi - Sinčić. Vladajući još uvijek love "crnog labuda". I nikako da dokuče tko izuzima Natašu Novaković iz Povjerenstva koje bi trebalo preispitati premijerovu ulogu u krojenju Lex Agrokora.

Cijeli pregled tjedna pogledajte u videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene