Najvažnije događaje u tjednu za nama analizirala je Ivana Pezo Moskaljov.

Galerija


Visoke temperature dodatno je usijao apel poslodavaca koji traže povećanje kvota za strance jer uoči špice sezone fali radnika. Građevinarci i ugostitelji su očajni, a iz Banskih dvora uzvraćaju: snađite se na burzi!

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednička kampanja je zastarjela po formi i izričaju, bez ozbiljnih programa u domeni ovlasti predsjednika Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Nakon štrajka učenici ponovno u klupama, a SDP-ovci traže smjenu ministrice Divjak

Oni koji su pak došli raditi, u Supetru su dobili batine. Tjedan za nama je obilježio sramotan napad na skupinu sezonaca, među njima i mladiće srpske nacionalnosti. Zasmetala ih je ekavica. Vatrogasac, koji je gasio požar podgrijan međunacionalnim sukobom loše je prošao, a Torcida na Braču od svega pere ruke. Gradonačelnica bez milosti - ostali su bez donacija za nogometni turnir!

Bio je ovo i tjedan u kojem je Milan Bandić shvatio tko je glavni i da mu gradski projekti ovise o Andreju Plenkoviću. Danima je prijetio smjenom ministrice Blaženke Divjak pa se povukao. Oporba nije zapjevala u isti glas s Bandićem. Sve je palo u vodu jer ni Bandićev klub nije podržao šefovu akciju.

Živo je na političkoj sceni pa i u Živom zidu, stranci koja je zbog europske plaće i fotelje popucala po šavovima. U Sabor šalju zamjenu za supružnike Palfi - Sinčić. Vladajući još uvijek love "crnog labuda". I nikako da dokuče tko izuzima Natašu Novaković iz Povjerenstva koje bi trebalo preispitati premijerovu ulogu u krojenju Lex Agrokora.

Cijeli pregled tjedna pogledajte u videu.