Najvažnije događaje u tjednu za nama analizirala je Ivana Pezo Moskaljov.

Galerija


Visoke temperature dodatno je usijao apel poslodavaca koji traže povećanje kvota za strance jer uoči špice sezone fali radnika. Građevinarci i ugostitelji su očajni, a iz Banskih dvora uzvraćaju: snađite se na burzi!

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Petrović Manite se sukoba po društvenim mrežama, ozbiljna znanost nema vremena za Facebook Pregled tjedna Ivane Petrović Prva je nedjelja došašća, Hrvatska je pod novim mjerama, a ljudi pucaju, dezorijentirani su i sluđeni

Oni koji su pak došli raditi, u Supetru su dobili batine. Tjedan za nama je obilježio sramotan napad na skupinu sezonaca, među njima i mladiće srpske nacionalnosti. Zasmetala ih je ekavica. Vatrogasac, koji je gasio požar podgrijan međunacionalnim sukobom loše je prošao, a Torcida na Braču od svega pere ruke. Gradonačelnica bez milosti - ostali su bez donacija za nogometni turnir!

Bio je ovo i tjedan u kojem je Milan Bandić shvatio tko je glavni i da mu gradski projekti ovise o Andreju Plenkoviću. Danima je prijetio smjenom ministrice Blaženke Divjak pa se povukao. Oporba nije zapjevala u isti glas s Bandićem. Sve je palo u vodu jer ni Bandićev klub nije podržao šefovu akciju.

Živo je na političkoj sceni pa i u Živom zidu, stranci koja je zbog europske plaće i fotelje popucala po šavovima. U Sabor šalju zamjenu za supružnike Palfi - Sinčić. Vladajući još uvijek love "crnog labuda". I nikako da dokuče tko izuzima Natašu Novaković iz Povjerenstva koje bi trebalo preispitati premijerovu ulogu u krojenju Lex Agrokora.

Cijeli pregled tjedna pogledajte u videu.