Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Kešnicima kod Đakova obitelji s devetero djece netko je porazbijao cijelu kuću i ubio im psa. Očajni roditelji, kažu već godinama im u selu i u školi tuku djecu. Odselili bi se, ali siromašni su i nemaju kamo.


'Ja ne znam što da kažem, sve su živo isjekli, izlupali. Ja samo tražim da se krivac kazni za moju sirotinju razbijenu', rekao je Nenad Džanija. Jedanaesteročlana obitelj otputovala je u Zadar skupljati staro željezo. Za to vrijeme netko im je provalio u kuću. Ne da bi je opljačkao, nego razbio. 'Čak su mi žlice savijali da nemam iz čega jesti sa svojom djecom', rekla je Anica Hansko.

Vezani članci Imaš pravo, ostvari ga Što učiniti ako su vam susjedi (pre)bučni? Doznajte koja su vaša prava i što poduzeti ako nema mogućnosti za dogovor Miranda Fryer Iznenada preminula glumica iz popularne australske serije koja se gledala i u Hrvatskoj, imala je samo 34 godine

Ubili im psa

Obitelj pokazuje kako im je u kući sve porazbijano, a sljedećih godinu dana će, kako kažu morati raditi samo da bi sakupili novac i popravili razbijene prozore. 'Čak su mi krov skidali i crijep bacali. Ubili su mi psa koji je pet godina živio s nama', žali se Džanija. Nagađaju da ih Kešinci ne vole jer je Nenad Rom. 'Djecu mi tuku, meni viču po noći da sam Cigan, suprugu vrijeđaju', rekao je Džanija. 'Moj 15-godišnji sin ne smije otići u trgovinu, mora živjet kod svekrve u Mrzoviću, tuku ga na svakom koraku. Djeca mi iz škole dolaze plava', rekla je Hansko. Kako ne bi izazivao većinsko hrvatsko selo, kaže, krstio je i djecu i sebe.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju