Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt Kupari

Dogovoreni posljednji detalji: Kreće realizacija investicije vrijedne 100 milijuna eura

Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dogovoreni posljednji detalji o projektu Kupari (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Projekt Kupari vrijedan 100 milijuna eura uskoro kreće u realizaciju. U ministarstvu državne imovine sastalo se povjerenstvo - ministar Goran Marić, ministar Gari Cappelli i i ministar Oleg Butković.

Dogovoreni su posljednji detalji o aneksu ugovora koji se treba potpisati s investitorom.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Investicijske trakavice (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Investicijske trakavice Zapelo ulaganje u Kupare od 100 milijuna kuna: Za danas zakazan sastanak u Banskim dvorima

Ministar državne imovine Goran Marić za Novu TV potvrdio je kako prepreka investiciji više nema. "Očekujem da će tekst aneksa ugovora biti usuglašen u petak ujutro i da će na sljedećoj sjednici Vlade ići izmjena odluke i nakon toga slijedi potpis aneksa ugovora" poručio je ministar. 

U Kupare će stići poznati hotelski lanac Four Seasons, a investitor rušenje planira u idućih šest mjeseci. Potvrdio je to predstavnik investitora Projekt Kupari Ivan Paladina. "Rušenje možemo očekivat u roku od 6 mjeseci od potpisa aneksa" rekao je. 

"Govorimo o investiciji od gotovo milijardu kuna, govorimo o 200 smještajnih jedinica i soba u hotelu i apartmanima i govorimo o približno 300-injak radnih mjesta" istaknuo je Paladina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene