Projekt Kupari vrijedan 100 milijuna eura uskoro kreće u realizaciju. U ministarstvu državne imovine sastalo se povjerenstvo - ministar Goran Marić, ministar Gari Cappelli i i ministar Oleg Butković.

Galerija


Dogovoreni su posljednji detalji o aneksu ugovora koji se treba potpisati s investitorom.

Vezani članci Slika nije dostupna Prekrasno mjesto koje žele branitelji, Rusi, Meksikanci... Slika nije dostupna Megakruzeri više neće zaobilaziti grad pod Marjanom

Ministar državne imovine Goran Marić za Novu TV potvrdio je kako prepreka investiciji više nema. "Očekujem da će tekst aneksa ugovora biti usuglašen u petak ujutro i da će na sljedećoj sjednici Vlade ići izmjena odluke i nakon toga slijedi potpis aneksa ugovora" poručio je ministar. 

U Kupare će stići poznati hotelski lanac Four Seasons, a investitor rušenje planira u idućih šest mjeseci. Potvrdio je to predstavnik investitora Projekt Kupari Ivan Paladina. "Rušenje možemo očekivat u roku od 6 mjeseci od potpisa aneksa" rekao je. 

"Govorimo o investiciji od gotovo milijardu kuna, govorimo o 200 smještajnih jedinica i soba u hotelu i apartmanima i govorimo o približno 300-injak radnih mjesta" istaknuo je Paladina.