Jelena Pavičić Vukičević
Jelena Pavičić Vukičević Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Milan Bandić preminuo je u 66. godini, u noći na nedjelju. Do lokalnih izbora Grad bi trebala voditi Jelena Pavičić Vukičević.


Tu informaciju potvrdili su u samom Gradu. "U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić", stiglo je priopćenje iz Grada.

Vezani članci Jelena Pavičić Vukičević Jelena Pavičić Vukičević komentirala kazne za kršenje mjera na Bandićevu sprovodu, otkrila i tko će platiti kaznu Jelena Pavičić Vukičević Uz njega od samih početaka: Tko je Bandićeva zamjenica koja će voditi Zagreb do lokalnih izbora

Do lokalnoh izbora Grad bi trebala voditi jedna od njegove dvije zamjenice, Jelena Pavičić Vukičević ili Olivera Majić.

Pavičić Vukičević, inače profesorica komparativne književnosti, uz Bandića je od samih njegovih početaka i jedna je od njegovih najvjernijih suradnica. 24sata pišu kako im je u Stranci rada i solidarnosti potvrđeno kako će upravo upravo ona preuzeti Bandićevu funkciju do izbora. 

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u 66. godini, od srčanog udara. 

PREMINUO GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA GOSPODIN MILAN BANDIĆ U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane,...

Objavljuje Grad Zagreb Službena stranicaSubota, 27. veljače 2021.