Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U sekundi 7 novih čitatelja

Dnevnik.hr slavi 7. rođendan: ZAVIRITE U NAŠU POVIJEST!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik.hr slavi sedmi rođendan! Prvi video news portal u Hrvatskoj na internetu je od 10. srpnja 2006. godine.

Prošlo je sedam godina od pokretanja prvog video news portala Dnevnik.hr. Posjetitelji su tijekom godina imali priliku sudjelovati i u video chatovima s Mislavom Bagom koji je upravo ondje rešetao niz političkih sugovornika za vrijeme predsjedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora, ali i izbora za Europski parlament.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sanjin i Delila VIDEO Pogledajte kako je izgledalo kad je Delila rekla - DA! Slika nije dostupna Dok tržište bilježi pad Dnevnik.hr ostvario najveći rast među portalima!

Dnevnik.hr u 2012. godini!

U 2012. godini, u jednoj je sekundi vijesti na Dnevnik.hr istovremeno čitalo šest tisuća ljudi, svake sekunde sedam novih čitatelja posjetilo je portal, a jedna osoba upisala njegovo ime u Googleovu tražilicu.

>>Sretan ti rođendan, dragi Dnevniče!

Dnevnik.hr naročito je popularan među mobilnim korisnicima u Hrvatskoj pa tako svaki drugi vlasnik iPhonea i svaki treći vlasnik Androida imaju instaliranu Dnevnik.hr aplikaciju. U 2012. godini rekordne brojke zabilježene su tijekom prijenosa presude generalima kada je dostavljeno 20TB podataka što je jednako količini od 122.000.000 knjiga, samu je presudu putem streama gledalo čak 270 tisuća ljudi, dok je na dan oslobođenja generala na fan stranicu Dnevnik.hr-a pristiglo više od 66 tisuća komentara.

Tijekom 2012. na našem je portalu dnevno prosječno objavljeno više od sto videozapisa, dok su čitatelji sa svojim sadržajem bili najaktivniji početkom godine kada su, na temu velikog snijega koji je zatrpao Hrvatsku, svake tri minute slali jednu fotografiju u našu redakciju.

Live stream praćenje najvažnijih događaja

Posjetitelji su prepoznali Dnevnik.hr i kao mjesto na kojem imaju mogućnost uživo pomoću live streama pratiti najvažnije događaje u zemlji. Dnevnik.hr je tako, između ostalog, uživo prenosio slavlje ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predsjedničku inauguraciju, presude generalima. Uživo su posjetitelji portala mogli pratiti i Papin posjet Hrvatskoj, kao i kraljevska vjenčanja.

>>Danas slavimo rođendan ZAJEDNO! Evo kako!

Kako bi što više zadovoljili naše čitatelje, prvi streaming jednog koncerta u Hrvatskoj donio je upravo portal Nove TV. Bio je to live stream prvog samostalnog koncerta Jelene Rozge.

Inovacijama će Dnevnik.hr svoje posjetitelje nastaviti nagrađivati i tijekom sljedećih godina. Ostanite i dalje s nama, pomoću nas podijelite sa svima vaša iskustva i vaša viđenja. Ono što je vama važno i nama je važno!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene