Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže pomoć

Očajni roditelji čiju kćer zlostavljaju preko Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bio zakon protiv nasilja dobar ili ne, u praksi ga se često ignorira. Javili su nam se očajni roditelji čiju djevojčicu već mjesecima maltretiraju školske kolege.

Urotili su se protiv nje i Facebook grupom, a ravnateljica i pedagoginje, tvrde roditelji, slučaj su zataškali i probleme njihovog djeteta ignoriraju. Prije nekoliko dana u priči o internet zlostavljanju među djecom, nekoliko školaraca ispričalo nam je tužnu priču o 13-godišnjakinji, koju su neki treći maltretirali i osnovali protiv nje Facebook grupu. 'Pisali su da ju mrze i vrijeđali ju da će ju ubiti', rekli su nam kolege maltretirane učenice.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Njemačka policija/Ilustracija (Foto: AFP) mislile su da spava Djevojčica (4) danima se brinula za svoje mlađe sestre nakon što im je otac preminuo u kući

Onda nam se javio otac djevojčice i ispostavilo se da su upravo neki od naših malih sugovornika bili nasilnici. Kažu, njihova je kći, što po glasu, što po jaknama, prepoznala svoje zlostavljače. U školi su ih samo usmeno opomenuli, a djevojčici, navodno, nitko nije rekao niti riječi. 'Ona nije ni s kim razgovarala, meni je pedagoginja rekla da je s njom osobno razgovarala, a meni je dijete reklo da nije niti jedanput. Mislim da je to što se događa strašno', istaknuo je otac djevojčice.

'Mislim po zakonu da bi oni trebali prijaviti policiji i treba pravobraniteljicu obavijestiti te nadležne službe ministarstva, međutim nitko od njih ništa nije napravio', dodaje ogorčeni otac. Ravnateljicu nismo zatekli u školi, već smo uspjeli s njom razgovarati samo telefonski. Jedino što nam je rekla, kako ništa što tvrde roditelji nije istina. 'Što se tiče ravnateljice i ostalih tu službi mislim da su zakazali potpuno', tvrdi razočarani otac. Roditelji će, čini se, za svoju djevojčicu potražiti stručnu pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene