Obavijesti Pretražite Navigacija
U DICMU PODRUMI POD VODOM

Vatrogasci dežurali cijelu noć: "Ispumpavamo podrume, vodostaj pada, situacija je pod kontrolom"

Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 2
Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 2 Dicmo, poplava
Aktualno Galerija Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 2 Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 2 Foto: Dicmo, poplava Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 5 Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 5 Foto: Dicmo, poplava Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 4 Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 4 Foto: Dicmo, poplava Nevrijeme s kišom, Ilustracija Nevrijeme s kišom, Ilustracija Foto: Dicmo, poplava +0 Nakon obilnih kiša voda se povlači na području Dicma - 1 Galerija 1/5 >>
Petnaestak kuća poplavljeno je u nedjelju u Dicmu, u jakoj kiši i grmljavinskom nevremenu. Situacija je u ponedjeljak ujutro pod kontrolom, rekao nam je načelnik Dicma Petar Maretić.

Petnaestak kuća poplavljeno je u nedjelju u Dicmu, u jakoj kiši i grmljavinskom nevremenu.

Načelnik Dicma Petar Maretić rekao nam je u ponedjeljak ujutro kako su vatrogasci dežurali cijelu noć, ali da je situacija pod kontrolom. Još je 5 do 6 podruma pod vodom i oni se ispumpavaju. 

"Noć je prošla u redu, dežurali smo, vodostaj je opao, ispumpavale su se kuće čiji podrumi su poplavljeni, plave podrumi koji su na nižoj razini, ispumpavamo te podrume, 5,6 podruma je pod vodom", rekao nam je. 

Jučer se naime, izlila sezonska bujica Suvaja zbog čega su od jučer ujutro na terenu bili vatrogasci. Najprije su izvlačili automobil i vozača koji su upali u duboku vodu, a potom smo pozvali i druge u pomoć - civilnu zaštitu i volontere. 

Dicmo je obišao i gradonačelnik Sinja Miro Bulj rekavši da je ondje najgora situacija. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene