Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štićenici su na sigurnom

Delnice: S krova u Domu za stare i nemoćne počeli padati snijeg i led, dvije osobe ozlijeđene

Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 2
Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 2 Marko Balen
Aktualno Galerija Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 13 Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 13 Foto: Marko Balen Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 12 Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 12 Foto: Marko Balen Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 1 Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 1 Foto: Marko Balen Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 2 Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 2 Foto: Marko Balen +7 Snijeg u Delnicama i dalje stvara probleme (Foto: Marko Balen) - 3 Galerija 1/12 >>
Vremenske nepogode se ne smiruju. Iz Delnica za DNEVNIK.hr reporter dnevnika Nove TV Marko Balen javlja kako službe nemaju problema u obavljanju svog posla, ali je u Domu za stare i nemoćne u Delnicama došlo do manje nezgode u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

U Domu za stare i nemoćne u Delnicama s krova su počeli padati snijeg i led, a tom su prilikom dvije osobe lakše ozlijeđene. Među njima je i domar koji radi u Domu.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg

Štićenici su na sigurnom, a zbog snijega, koji je negdje do visine prvog kata, oni koji su smješteni u tom dijelu doma premješteni su na više katove.

Inače službe uspješno obavljaju svoj posao zahvaljujući dobroj opremljenosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene