Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Branko Grčić komentirao je opciju novih izbora ukoliko se Most ni s kim ne uspije dogovoriti.


'Postoji opcija novih izbora, a ja se nadam da do njih neće doći', kazao je ministar regionalnog razvoja Branko Grčić te dodaje da treba voditi računa da sve bude gotovo do kraja veljače zbog državnog proračuna.

Vezani članci Slika nije dostupna REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna IZBORNE STRATEGIJE 'Umijeće koaliranja će biti ono koje će vrijediti zlata'

'Svatko tko radi na tome da se definiraju neki novi termini, morat će voditi računa da sve to bude gotovo do kraja drugog mjeseca, kako bi se ostavilo dovoljno vremena za izradu državnog proračuna i njegovo usvajanje do kraja ožujka', poručuje Grčić

I minstar turizma Darko Lorencin s foruma 'Razvoja destincijskih menadžment kompanija' je Mostu poslao poruku.

Lorencin poručio Mostu: Preuzmite odgovornost, donesite odluke

Darko Lorencin je Mostu koji pokušava dogovoriti veliku koaliciju s Domoljubnom koalicijom i koalicijom Hrvatska raste, poručio: 'Preuzmite odgovornost, vrijeme je da donesete odluke'.

'Pozivam Petrova da kaže punu istinu - da potpis kod javnog bilježnika povlači i njegovu ostavku'

Lorencin je to kazao u Westinu gdje se održava forum 'Razvoja destincijskih menadžment kompanija'.

Na forumu će biti predstavljeni rezultati provedenih aktivnosti na DMK projektu, prezentirat će se primjeri najbolje prakse u poslovanju destinacijskih menadžment kompanija, održati panel rasprava na temu 'Kako potaknuti prodaju proizvoda za tržište posebnih interesa' te predstaviti nacionalni sustav za prijavu i odjavu turista 'eVisitor'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook