Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekorder iz Slavonije

Ovo je 'vlasnik' više od 300 prometnih prekršaja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz njegovo ime veže se više od 300 prometnih prekršaja. Sedam puta mu je određeno smještanje u posebne prostorije do otrježnjenja, a pet puta je uhićen.

Dario Petrović iz Darde uspio je sakupiti više od 300 prometnih prekršaja. Posljednji incident u prometu imao je prije nekoliko dana kada je sa 1,61 promila alkohola u krvi izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Pročitajte i ovo Šibenik kamerama protiv prekršaja u prometu, ilustracija - 4 Pod videonadzorom Veliko oko puni gradsku blagajnu: Za dva mjeseca naplatili 50.000 eura kazni Prometni policajac, ilustracija U Istri Zaustavljen u redovnoj kontroli prometa pa dobio sedam dana zatvora: Pogledajte što je sve napravio

>> Počinio više od 300 prometnih prekršaja i pijan ponovno izazvao nesreću

Do sada je ovaj 27-godišnjak četiri puta izazvao prometnu nesreću, sedam puta mu je određeno smještanje u posebne prostorije do otrježnjenja, a pet puta je uhićen, zbog upravljanja motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje. Osječki Prekršajni sud do sada mu je, u više navrata, određivao kazne zatvora, u ukupnom trajanju od 299 dana.

Počinio je 302 prometna prekršaja, od čega je 82 puta zatečen u upravljanju motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, 39 puta u vožnji pod utjecajem alkohola i 58 puta u upravljanju neregistriranim vozilima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene