Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon potresa

Dario Juričan poziva Milana Bandića da u svojim stanovima udomi ljude: ''Nadam se da ćete napuniti frižidere''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednički kandidat, redatelj Dario Juričan pozvao je u pismu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da u svojim stanovima udomi ljude koji su u potresu ostali bez domova.

''Gradonačelniče Bandić,

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

kucnuo je trenutak za vašu milost, za vašu solidarnost s građanima!
Kao što dobro znamo, vi gradonačelniče samo u Zagrebu koristite i raspolažete, osim stana u Bužanovoj, sa četiri stana (na Gračanskoj cesti, Krugama, Horvaćanskoj, u Bužanovoj od brata Drage Bandića), a ja vam predlažem da ih stavite na raspolaganje stanovnicima Zagreba koji su zbog potresa ostali bez svog doma i završili na cesti.

Zagrepčani su sve te vaše stanove platili, gradonačelniče, a sada je trenutak da iskoristite ovaj povijesni izazov i kao veliki humanist pomognete svojim sugrađanima u nevolji.

U nadi da ćete stanove još danas zagrijati i napuniti u njima frižidere te tako na osoban način odgovoriti na povijesni izazov koji ove nevolje stavljaju pred Zagrepčane, ja vas srdačno pozdravljam!
Dario Juričan, gradonačelnik svemira'', napisao je Dario Juričan na svom profilu na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene