Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolnica potvrdila

Ćorušić ponovno imenovan šefom KBC-a Zagreb

Ante Ćorušić - 4
Ante Ćorušić - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Dosadašnji ravnatelj Ante Ćorušić ponovno je imenovan ravnateljem Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Ravnatelj Ante Ćorušić ponovno je imenovan ravnateljem Kliničkog bolničkog centra Zagreb. U srijedu je ministar zdravstva Vili Beroš na novinarski upit rekao da je to riješeno, a danas je iz bolnice stigla potvrda.

Pročitajte i ovo Jasenka Auguštan-Pentek Posložila se Zastupnici koja živi u Zagorju platili smo skupi hotel u centru Zagreba: Njezine izjave morate pročitati

Pročitajte i ovo Dvostruko ubojstvo - 5 Dvostruko ubojstvo Užas u Slavoniji, sin ubio roditelje! Šokirani susjedi: "Oni su bili jako dobri, a on je bio jako bolestan, čini mi se"

"Javni natječaj objavljen je na mrežnim stranicama Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te u Narodnim novinama dana 24. travnja 2024. godine, s rokom za podnošenje ponuda od 15 dana, zaključno s danom 9. svibnja 2024. godine. U otvorenom roku na natječaj su pristigle dvije prijave kandidata, koje su bile pravovremene i uredne. Upravno vijeće KBC-a Zagreb dana 28.5.2024. godine obavilo razgovor s oba kandidata te je nakon što su se kandidati predstavili i iznijeli program rada i razvoja KBC-a Zagreb za naredno mandatno razdoblje, jednoglasno donijelo Odluku o izboru i imenovanju ravnatelja KBC-a Zagreb, kojom se za ravnatelja KBC-a Zagreb izabire i imenuje prof.dr.sc. Ante Ćorušić, dr. med.", poručili su iz bolnice za N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene