Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubai, turistička meka svjetskih celebrityja, zbog dugova je 'out', no na mapi poznatih svjetskih ličnosti i zvijezda, Hrvatska je dobila zvjezdani status.


Niti superklasna odmarališta, sunce kroz čitavu godinu, odličan shopping, pitoreskne plaže i najviša zgrada na svijetu, više ne izgledaju tako privlačno, ili spektakularno u Dubaiju. Svemu je izgleda kumovalo javno objavljivanje financijskih dugova od 80 milijardi dolara.

Vezani članci Bono Vox KVIZ: Znate li prava imena ovih 10 slavnih osoba? Ako ne znate, mogli biste se jako iznenaditi... Slika nije dostupna Koje su sve slavne face provele godišnji na našoj obali?

>> Skradin postao pravi jahtaški raj

No, zvijezde se ne moraju bojati u potrazi za dobrim provodom i mjestom za razonodu, jer slavne osobe poput Stevena Spielberga, Andrea Agassija, Gwyneth Paltrow, Roberta De Nira, Clinta Eastwooda i Sharon Stone, već su bili u Lijepoj našoj, a iz nje nose samo lijepa sjećanja i evidentno našoj obali služe kao prvoklasna reklama.

Građanski (?!) rat u Hrvatskoj je prošlost, piše CNN, a zvjezdana klijentela iznova otkriva ono što su već mnogi znali u 80-im godinama prošlog stoljeća, da hrvatsku obalu krasi izvoran mediteranski krajolik, s predivnim plažama te vrhunska kuhinja, koja je spomenute zvijezde naprosto očarala. CNN tako predviđa da će upravo hrvatska obala biti nova destinacija svjetskih celebretyja.