Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasjeli na zvjezdanoj karti

CNN: Hrvatska Dubaiju otima elitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubai, turistička meka svjetskih celebrityja, zbog dugova je 'out', no na mapi poznatih svjetskih ličnosti i zvijezda, Hrvatska je dobila zvjezdani status.

Niti superklasna odmarališta, sunce kroz čitavu godinu, odličan shopping, pitoreskne plaže i najviša zgrada na svijetu, više ne izgledaju tako privlačno, ili spektakularno u Dubaiju. Svemu je izgleda kumovalo javno objavljivanje financijskih dugova od 80 milijardi dolara.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalim dječakom Poklopio ga veliki val Potraga za nestalim dječakom obustavljena zbog lošeg vremena: Zaprimljena dva poziva uplašenih građana Slika nije dostupna Nije bilo ozlijeda Olujni vjetar na obali rušio stabla i električne kablove, neke prometnice zatvorene, građani bili bez struje

>> Skradin postao pravi jahtaški raj

No, zvijezde se ne moraju bojati u potrazi za dobrim provodom i mjestom za razonodu, jer slavne osobe poput Stevena Spielberga, Andrea Agassija, Gwyneth Paltrow, Roberta De Nira, Clinta Eastwooda i Sharon Stone, već su bili u Lijepoj našoj, a iz nje nose samo lijepa sjećanja i evidentno našoj obali služe kao prvoklasna reklama.

Građanski (?!) rat u Hrvatskoj je prošlost, piše CNN, a zvjezdana klijentela iznova otkriva ono što su već mnogi znali u 80-im godinama prošlog stoljeća, da hrvatsku obalu krasi izvoran mediteranski krajolik, s predivnim plažama te vrhunska kuhinja, koja je spomenute zvijezde naprosto očarala. CNN tako predviđa da će upravo hrvatska obala biti nova destinacija svjetskih celebretyja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene