Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Devet mjeseci molimo za razgovor'

Članovi Stožera čekali Milanovića, no on se nije pojavio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točno u podne u Vukovaru su se okupili članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i čekali premijera Milanovića. No, premijer nije došao.

Članovi Stožera su u Vukovaru čekali su premijera Zorana Milanovića kojega su jučer putem medija pozvali na razgovor. Kako premijer nije došao, sastanak su održali bez njega.

>> Tomislav Josić: 'Neka premijer Milanović u petak dođe u Vukovar!'

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Glas s Pantovčaka Milanović pohvalio Plenkovića: "Potpisat ću rješenje" Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata

Zaključili su da su oni i dalje otvoreni za razgovor sa svima, ali da im nitko, pa ni sam premijer, neće nametati tko će ih zastupati. Poručili su da Vukovar nisu branili samo Vukovarci, već branitelji iz svih hrvatskih krajeva.

'Prozvali su nas da ako se nešto desi u ovom gradu da je Stožer za to kriv. Gospodo, Stožer moli devet mjeseci na razgovor. Stalno nam se uvjetuje nešto, bar od Vlade. Prošli puta da ja dođem po mraku, na zadnji ulaz, sada da dođem sa ovim ili onim, jedino što nam nisu napisali govor, tekst i riječi koje možemo govoriti', kazao je Tomislav Josić iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene