Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Butković:

'Pregovori moraju biti kratki i efikasni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je u srijedu kako pregovori oko sastavljanja Vlade moraju biti efikasni i trajati kraće nego prošli put.

Šef HDZ-a Andrej Plenković rekao je za N1 kako će današnje konzultacije kod Predsjednice biti inicijalne i na njih ne dolazi s potpisima. Dodao je kako će se samo konzultirati. "Treba dogovoriti program, neke detalje, to je dobro i zbog grešaka koje su se radile u prošlosti. Pregovori moraju biti efikasni i moraju trajati kraće nego prošli put", izjavio je Butković novinarima uoči početka sjednice Vlade.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

Upitan što očekuje od konzultacija kod Predsjednice, odgovorio je kako je to nešto što se mora obaviti. Pregovori još traju, uskoro će se podnijeti potpisi, a procedura ide normalno, kazao je.

Butković nije želio komentirati hoće li biti promjena u njegovom ministarstvu, ustvrdivši kako Vlada mora biti efikasna, a "ministarstva strukturirana i prilagođena problemima i činjenici da imamo puno problema i u 2017. godini, koji nam dolaze na naplatu". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene