Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veliki požar stavljen je pod kontrolu.


7:15 - Požar koji je u srijedu iza 14 sati izbio na području Kliškog polja stavljen je pod kontrolu jutros u 7 sati.
Vatrogasci su se cijelu noć borili s požarom te su još uvijek na terenu, saniraju rubove požerišta, još uvijek se pazi na cijelu situaciju.

Vezani članci Vatrogasci spriječili širenje požara kod Kaštela - 4 Veliki požar kod Kaštel Sućurca: Gorjela borova šuma, vatra je došla i do obiteljskih kuća. Isključen jedan dalekovod Kamere u Splitu, ilustracija Veliko oko nadgleda staru splitsku jezgru: Projekt vrijedan 1,7 milijuna kuna podijelio građane, policija odahnula

Opožarena je površina oko 20 hektara, rekli su nam iz DVD-a Muć. Bile du ugrožene kuće i maslinici, a kolika je stvarna šteta, znat će se nakon što se obavi službena procjena.

18:47 - Dojavljeno je da je riječ o manjem požaru, pa su na teren izašli lokalni vatrogasci. Vatra se u međuvremenu proširila i zahvatila gotovo devet hektara, a lokalnim su vatrogascima u pomoć poslani zračni traktor i profesionalni vatrogasci.

FOTO U gusto naseljenoj četvrti zapalila se livada

S vatrom se predvečer bori 47 vatrogasaca i 12 vozila iz sedam dobrovoljnih vatrogasnih društava te iz splitske Javne vatrogasne postrojbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook