Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POŽAR STAVLJEN POD KONTROLU

Buknuo požar na Marjanu: Vatra u jednom trenutku stigla i blizu kuća

Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar na Marjanu (Foto: Twitter/Mario Jurič) Požar na Marjanu (Foto: Twitter/Mario Jurič) Foto: Twitter/Mario Juri? Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Požar na Marjanu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/6 >>
Vatra je buknula iznad plaže Kašjuni, potvrdili su iz JVP-a Split.

Buknuo je požar u Splitu, iznad plaže Kašjuni, na Marjanu, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz Javne vatrogasne postrojbe Split.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

Kako kažu, sve raspoložive snage izašle su na teren. Reporter Dnevnika Nove Mario Jurič javlja kako se gasiteljima pridružio i kanader.

 

Po prvim informacijama, plamen je buknuo u blizini ceste, no još nije poznato što ga je prouzročilo. Svjedoci su kazali kako su vatrogasci došli u rekordnom vremenu, "za dvije, tri minute".

S druge strane ceste nalaze se obiteljske kuće, no vatrogasci su natopili požarište uz samu cestu. Slobodna Dalmacija javila je da su za požar dojavili kupači.

Nešto prije 19 sati iz JVP-a Grada Splita potvrdili su da je požar stavljen pod kontrolu te da je na terenu 13 vozila i 37 vatrogasaca. "Kanader se sada povlači, a gasiteljima u pomoć dolazi helikopter", kazali su za DNEVNIK.hr iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita. 

Aktualno Pirotehničar iz Zagreba teško ozlijeđen u eksploziji prilikom razminiranja u Lici Minsko polje (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Minsko polje (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Minsko polje na kojem je stradao pirotehničar (Foto: Robert Labrović) Minsko polje na kojem je stradao pirotehničar (Foto: Robert Labrović) Foto: Robert Labrovi? Minsko polje na kojem je stradao pirotehničar (Foto: Robert Labrović) Minsko polje na kojem je stradao pirotehničar (Foto: Robert Labrović) Foto: Robert Labrovi? +0 Minsko polje na kojem je stradao pirotehničar (Foto: Robert Labrović) Hrvatska Pirotehničar iz Zagreba teško ozlijeđen u eksploziji prilikom razminiranja u Lici 1/4 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene