Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradom odjekivale sirene

Buknuo požar na vrhu Marjana, no brzom intervencijom vatrogasaca brzo je lokaliziran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večernjim satima izbio je požar i na splitskom Marjanu. Oko 21:30 sati isti je požar lokaliziran i njegova sanacija potrajat će do jutra.

Požar koji je u večernjim satima izbio na Marjanu, gasilo je 13 vozila i 40 vatrogasaca. Zvuk sirena mogao se čuti velikim dijelom grada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stan pun otpada, boca, guma... Otkriven uzrok katastrofalnog požara koji je progutao stanove u splitskoj Papandopulovoj ulici Slika nije dostupna Prve procjene Krstulović Opara: "Štete od požara iznose oko 220 milijuna kuna"

Iz JVP-a Split doznajemo da je požar buknuo na samom vrhu Marjana, ispod Telegrina te da je oko 21:30 sati lokaliziran i da će njegova sanacija i dežuranje na požarištu trajati do jutarnjih sati.

Na teren su bili izašli JVP Split zajedno s domicilnim i okolnim DVD-ovima, odnosno DVD-om Split, Žrnovnica, Podstrana, Solin i Gomilica.

Podsjetimo, ranije tijekom utorka izbili su požari i na poluotoku Pelješcu te u općini Kula Norinska, koji su još uvijek aktivni i čije je gašenje isto tako u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene