Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detaljno o referendumu

Tijek referenduma o EU pratite uz program Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik Nove TV donosi Vam detaljno istraživanje o raspoloženju građana pred referendum, te prvi donosi neslužbene rezultate referenduma.

Najkvalitetniji i najgledaniji informativni program u zemlji detaljno će pratiti povijesnu odluku o ulasku Hrvatske u EU na sam dan referenduma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najveći eurofili Pogledajte gdje se glasovalo 100% ZA Europsku Uniju! Slika nije dostupna Hrvatski grb među otpadom Obavili referendum pa glasačke kutije bacili u smeće

Na sam dan referenduma Nova TV će uz redovne informativne emisije tijekom dana emitirati dodatne vijesti. Redakcija će pojačano pratiti tijek referenduma, razgovarati s vodećim ljudima u državi, stručnjacima i građanima, eurofilima i euroskepticima.

Prve Izvanredne vijesti su u 13 sati te zatim u 15h. Najnovije vijesti o tijeku referenduma ćete saznati i u redovnim Vijestima u 17h.

Reporteri Nove TV bit će na svim relevantnim mjestima toga dana, a gledatelji će moći vidjeti DIP-ove prve neslužbene rezultate u Dnevniku, kao i službene rezultate referenduma i reakcije na njih u specijalnoj emisiji u 21.55 posvećenoj referendumu. Dnevna urednica je Ksenija Kardum.

Prema nezavisnim istraživanjima Dnevnik Nove TV je najkvalitetnija središnja informativna emisija s licima kojima se najviše vjeruje, a njen informativni program je najgledaniji.

Na dan izbora, 4. prosinca, najviše građana ukazalo je povjerenje Novoj TV čiji je izborni Dnevnik s 22,6% ostvario najveću gledanost. Ovaj status je rezultat višegodišnjeg profesionalnog rada tima Nove TV kojim je izgradio relevantnost i objektivnost zbog kojih Dnevniku Nove TV gledatelji vjeruju.

Jednako kvalitetan informativni program Nove TV bit će i u praćenju referenduma o ulasku Hrvatske u EU i nastaviti nametati profesionalne standarde na tržištu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene