Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedna nakon ubojstva Chica

Osnovana radna skupina za Boliviju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tjedan dana nakon ubojstva hrvatskog državljanina Jorge Eduarda Rosza Floresa i uhićenja hrvatskog državljanina Maria Tadića, ministar Jandroković se sjetio formirati radnu skupinu.

'Po nalogu ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Jandrokovića, a povodom posljednjih događanja u Boliviji kada je ubijen jedan, a uhićen drugi hrvatski državljanin, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija osnovana je Radna skupina MVPEI-a', priopćilo ej Ministarstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama u Čileu Supruge i ljubavnice čileanskih rudara potukle se zbog novca! Slika nije dostupna Noć vještica Lady Gaga proglašena najjezivijom pjevačicom

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija uputit će ovih dana Ministarstvu vanjskih poslova Republike Bolivije notu konzularnog karaktera i zatražiti službenu obavijest o okolnostima pod kojima je poginuo hrvatski državljanin Jorge Eduardo Rosza Flores i o razlozima uhićenja hrvatskog državljanina Maria Tadića, a kako bi se stekao potpuni i objektivni uvid u zbivanja.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija nastavit će pozorno pratiti situaciju u Boliviji, prikupljati informacije i sukladno tome dalje postupati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene