Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brodosplit je oglasio natječaj za 30 novih radnika građevinske struke. Nude se poslovi na postavljanju izolacije, podova, izolacije cijevi, te limarski radovi.


Dobra stvar za sve one koji su bez posla je što prijašnje iskustvo nije nužan uvjet za nova radna mjesta u Brodosplitu.

Vezani članci Vili Beroš, ministar zdravstva Povjerenstvo utvrdilo da Vili Beroš nije poslovao s Petrom Pripuzom, a nije ni pokrenulo postupak protiv Darka Horvata i netočnih podataka o vlasniku broda za koji je jamčila država Slika nije dostupna Šef splitskog škvera traži 4500 radnih dozvola za strance!

''Nudimo ljudima bez iskustva dokvalifikaciju i prekvalifikaciju ovisno o potrebama našeg društva, te da kroz rad s našim iskusnim majstorima steknu zanatsko iskustvo i mogućnost zapošljavanja za stalno. Od kandidata očekujemo napredno razmišljanje te samostalnost i odgovornost u radu. Stručna sprema: SSS, KV, VKV. Postoji mogućnost smještaja'', stoji u natječaju Brodosplita.

Mjesto rada: SPLIT

Iz Brodosplita mole sve kandidate koji zadovoljavaju gore navedene uvjete da svoj životopis pošalju do 3. ožujka.2017 na posao.split@divgroup.eu ili Put Supavla 21, 21000 Split s naznakom radnog mjesta - ''Građevinski radnik''.

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 021 392 016.