Obavijesti Video Pretražite Navigacija
danas sastanak

Brnjac: "Razmotrit će se mogućnost korištenja školskih dvorana za treninge"

Ministrica turizma i sporta sastat će se s ministrom obrazovanja Radovanom Fuchsom i epidemiolozima kako bi raspravili o omogućavanju funkcioniranja sportskim klubovima uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac izjavila je u srijedu da će održati sastanak s epidemiolozima kako bi se razmotrila mogućnost korištenja školskih dvorana za sportske treninge i rekreaciju.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Slika nije dostupna korona gasi gospodarstvo, ali... Fuchs ne popušta, škole ne želi zatvoriti: ''Pokazalo se da one nisu izvor zaraze"

"Danas imam sastanak s ministrom obrazovanja Radovanom Fuchsom i epidemiolozima da vidimo kako omogućiti funkcioniranje sportskim klubovima uz poštivanje svih epidemioloških mjera", rekla je Brnjac novinarima uoči sjednice užeg kabineta Vlade.

"Nije jednostavno, školska godina je tek krenula, moramo sagledati sve segmente i onda na temelju togao odlučiti", kazala je Brnjac.

Na temu korištenja školskih dvorana za treninge već je prošlog tjedna odrađen niz sastanaka s epidemiolozima kako bi se omogućilo funkcioniranje sportskih klubova, dodala je.

Ministar Fuchs rekao je u utorak da školske sportske dvorane zasad neće biti otvorene za klubove koji su ih koristili za treninge i rekreaciju, a sportašima je poručio da treniraju na otvorenom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene