Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška inicijativi 'U ime obitelji'

Blanka Vlašić: U svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atletičarka Blanka Vlašić i njezin otac Joško dali su svoju podršku Građanskoj inicijativi 'U ime obitelji' želi da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca.

Osvajačica olimpijskoga srebra i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, atletičarka Blanka Vlašić dala je svoju podršku Građanskoj inicijativi 'U ime obitelji'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritizirali vladajuće 'U ime obitelji': 'Referendumska odluka građana je obvezujuća! Slika nije dostupna U prosincu referendum? Glasovanje oko referenduma inicijative 'U ime obitelji'

'Obitelj je stup društva. I u svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom', riječi su kojima je sportašica izrekla svoj stav o potrebi za ustavnom zaštitom braka kao zajednice između žene i muškarca i obitelji. Time je ukupno dva sportaša ovoj inicijativi dalo javnu podršku. Prvi je bio Igor Štimac.

Njezin otac Joško Vlašić, također je podržao referendum za brak. 'Za mene je brak zajednica žene i muškarca i podržavam inicijativu da se to uvede u hrvatski Ustav. Sve ove godine kada smo postigli ove rezultate, i Blanka i ostali, moja djeca u obitelji, plod je zajedničke težnje moje supruge i mene da oplemenimo talente naše djece', rekao je Vlašić.

>> Zapaljen ruksak na štandu 'U ime obitelj', volonterka ozlijeđena

Građanska inicijativa 'U ime obitelji' prikuplja potpise za referendumsko pitanje 'Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?' Radi se o inicijativi koja želi da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca. Samo prvog dana prikupljanja potpisa za referendum, peticiju je potpisala 131.000 građana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene