Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji doček Nove godine i prvi sati 2008. protekli su bez incidenata, čulo se za prijepodnevnog posjeta čelnika Grada i županije Hitnoj pomoći, ginekologiji bjelovarske bolnice i policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.


Prema rječima ravnatelja Doma zdravlja Branislava Ljubića hitna pomoć imala je tek sedam manjih intervencija, a zabilježena je tek jedna ozbiljnija intervencija zbog alkoholiziranost 14-godišnjakinje.

Vezani članci Požar kod Bjelovara - 3 U požaru kod Bjelovara izgorjela obiteljska kuća, pretpostavlja se da je izbio zbog neispravnog dimnjaka Policajac, ilustracija Prijetio policajcu iz Bjelovara, slao mu uznemirujuće poruke, bušio gume na autu...

Prva beba u toj županiji rodila se malo prije 2 sata. Riječ je o
Ivani Rogić, petom djetetu 27-ogodišnje Višnje Rogić, a posjetili su ih i darivali čelnici grada i županije.

Voditeljica ginekološkog odjela bjelovarske Opće bolnice dr. Marija Turek Šola rekla je da je natalitet u Županiji u stalnome padu pa je tako u 2007. u bjelovarskoj bolnici bilo rođeno 710 djece dok je godinu ranije rođeno 746.

U Policijskoj upravi čelnike grada i Županije obavijestili su da
nije bilo ozliježenih od pirotehnike ili oružja, a dogodile su se samo četiri prometne nesreće s lakše ozljeđenima. Zabilježena su četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira te jedan slučaj obiteljskog nasilja u Daruvaru.