Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bjelovar: U Novu godinu mirno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji doček Nove godine i prvi sati 2008. protekli su bez incidenata, čulo se za prijepodnevnog posjeta čelnika Grada i županije Hitnoj pomoći, ginekologiji bjelovarske bolnice i policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.

Prema rječima ravnatelja Doma zdravlja Branislava Ljubića hitna pomoć imala je tek sedam manjih intervencija, a zabilježena je tek jedna ozbiljnija intervencija zbog alkoholiziranost 14-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Ali već na ljeto... Tomašević izrazio žaljenje zbog toga što grad nije organizirao doček: Za sve okrivio nesporazum u komunikaciji Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Prva beba u toj županiji rodila se malo prije 2 sata. Riječ je o
Ivani Rogić, petom djetetu 27-ogodišnje Višnje Rogić, a posjetili su ih i darivali čelnici grada i županije.

Voditeljica ginekološkog odjela bjelovarske Opće bolnice dr. Marija Turek Šola rekla je da je natalitet u Županiji u stalnome padu pa je tako u 2007. u bjelovarskoj bolnici bilo rođeno 710 djece dok je godinu ranije rođeno 746.

U Policijskoj upravi čelnike grada i Županije obavijestili su da
nije bilo ozliježenih od pirotehnike ili oružja, a dogodile su se samo četiri prometne nesreće s lakše ozljeđenima. Zabilježena su četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira te jedan slučaj obiteljskog nasilja u Daruvaru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene