Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpuštena četvorica kirurga

Bjelovar: Kirurzi su na poslu ali ne rade, raspisan novi natječaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri kirurga koja su dobila otkaz u bjelovarskoj Općoj bolnici danas su došla na svoje radno mjesto, no ne obavljaju svoj posao.

Otušteni kirurzi traže razgovor s ravnateljem bolnice dr. Davorinom Diklićem ili sa županom Miroslavom Čačijem, koji je predsjednik uprave bjelovarske Opće bolnice. No izgleda da njihovih zahtjeva ništa neće biti jer ni ravnatelj ni župan nisu raspoloženi za razgovor. Naprotiv, bjelovarska bolnica raspisala je natječaj u kojem traži deset kirurga, a zadnji dan prijave je 15. rujan.

Pročitajte i ovo Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici

>> Bjelovar: Kirurzi dobili otkaz, zaštitari im priječili rad

Podsjetimo, desetorica kirurga prije mjesec dana tražila su smjenu ravnatelja te objavu natječaja za novog ravnatelja, pod prijetnjiom kolektivnog otkaza. Iako je bolnica natječaj za ravnatelja objavila, svim kirurzima nije prihvatila povlačenje odluke o otkazu. Četvorica kirurga obavijest o prekidu radnog odnosa dobila je pismenim putem na kućnu adresu. Ravnatelj Diklić svoju je odluku pojasnio činjenicom kako je ostalih šest kirurga na vrijeme je povuklo potpis s prijetećeg dokumenta o kolektivnom otkazu i zbog toga ostalo na poslu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene