Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imenovan Davor Božinović

Bianca Matković nije više na čelu Komisije za granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bianca Matković razriješena je danas na zatvorenom dijelu sjednice Vlade dužnosti predsjednice Komisije za granice, a novim predsjednikom imenovan je Davor Božinović, priopćeno je iz vladina Ureda za odnose s javnošću.

Dosadašnji predsjednik Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru Mario Babić razriješen je dužnosti, kao i tajnica Nina Perko, koja je imenovana novom predsjednicom Stručnog tijela. Novim tajnikom imenovan je Boris Fantulin.

Pročitajte i ovo Ministar obilazi granicu Najavio ulaganja Davor Božinović o stanju na granici: "Da policija nije dobro opremljena, teško bismo mogli govoriti o učinkovitosti" Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU"

Novom članicom Povjerenstva za rješavanje odštetnih zahtjeva radnika oboljelih od profesionalne bolesti zbog izloženosti azbestu imenovana je Vesna Žulj, kao predstavnica Ministarstva pravosuđa, stoji u priopćenju Vlade. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene