Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Cvitanu na pressici

Bernardić: ''Ovako nešto se nikada u povijesti Hrvatske nije dogodilo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi smo zatražili brzu i nepristranu istragu i podržavamo instutucije da do kraja obave sve radnje kako bi mogle što prije utvrditi stvarnu krivnju, izjavio je Davor Bernardić komentirajući proširenje istrage vezane uz ''aferu dnevnice''.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je u ponedjeljak proširenje istrage vezane uz "aferu dnevnice", istaknuvši da je SDP prvi zatražio brzu i nepristranu istragu, te je ocijenio neobičnim što je premijer Andrej Plenković održao konferenciju za novinare zajedno s glavnim državnim odvjetnikom Dinkom Cvitanom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima" Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj''

"Prvi smo zatražili brzu i nepristranu istragu i podržavamo instutucije da do kraja obave sve radnje kako bi mogle što prije utvrditi stvarnu krivnju", izjavio je Bernardić novinarima nakon što je Plenković rekao da postoji još niz slučajeva nepravilnosti i nezakonitosti u vezi putnih naloga izdavanih u proteklom vremenu, uključujući i vrijeme nakon mandata premijera Milanovića.

Bernardić je također istaknuo kako je neobično da je premijer održao konferenciju za novinare zajedno s glavnim državnim odvjetnikom.

"Ovako nešto se nikada u povijesti Hrvatske nije dogodilo. Izvršna vlast treba biti neovisna od sudske vlasti", rekao je Bernardić ocijenivši kako je to "neobičan signal". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene