Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 'Dana D'

KLASA OPTIMIST Orešković za petak sazvao sjednicu Vlade, dnevni red - nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjednica Vlade bit će sazvana za petak, 17. lipnja, potvrđeno je iz Banskih dvora u srijedu za Novu TV. No, dnevni red još nemaju.

Sjednice Vlade premijera Tihomira Oreškovića uobičajeno su srijedom, no za danas sjednica nije sazvana zbog toga što se održava sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, navode Banski dvori. Povjerenstvo odlučuje je li prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko povrijedio načelo obnašanja javne dužnosti i bio u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa svoje supruge i svoga prijatelja, savjetnika mađarske naftne tvrtke MOL, Josipa Petrovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 125 ruku za opoziv PALA VLADA U Saboru izglasano nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću! Slika nije dostupna Reporteri na terenu 'Nemojte biti šokirani ako vidite zastupnike koji se kunu da su za raspuštanje, a sutra se pridruže HDZ-u'

U četvrtak je na dnevnom redu sjednice Hrvatskoga sabora zahtjev 42 zastupnika Domoljubne koalicije da se izglasa nepovjerenje premijeru Tihomiru Oreškoviću tako da će sjednica Vlade biti sazvana za petak, najvjerojatnije u 11 sati, objašnjavaju iz Banskih dvora.

Ako Sabor u četvrtak izglasa nepovjerenje Oreškoviću, on i Vlada podnose ostavku i postaju tehničkom Vladom, odnosno obavljaju tehničke poslove do imenovanja nove Vlade.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene