Na gradilištu kod NSB-a oštećena je cijev gradskog vodovoda.


Danas je na gradilištu u blizini Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu gdje se gradi sporna fontana, oštećena cijev gradskog vodovoda.

Vezani članci Milan Bandić Holding se oglasio o nabavi novih automobila vrijednih 16,6 milijuna kuna: "Nemamo vozni park s vlastitim vozilima" Juričan označio parking za Škoru Juričan Bandiću: ''Ti si dežurni droljo koji je Škori sredio parking i kućicu za Advent''

U hitnim intervencijama rekli su nam da su dojavu o puknuću cijevi dobili oko 16,30 te da je ekipa na terenu i zatvara cijev.

Čitatelj nam je kazao kako je prilikom dolaska u NSK vidio 'vodoskok' veličine desetak metara koji se mogao primijetiti već od Lisinskog. 'Kada sam se približio mjestu događaja vidio sam da voda izvire iz velike rupe koju su iskopali radnici. Očigledno je da su oštetili cijev vodovoda. Zbog silnog tlaka vode nisu ništa mogli učiniti da zaustave curenje te su se nemoćni samo povukli na sigurno iza svojih bagera dok je voda izbacivala zemlju i kamenje uokolo', ispričao je čitatelj.

>> Žestoki sukob Bandića i Bernardića: Što vi mislite, da sam ja majmun?

>> Bandić: Ne želim trošiti riječi oko Cvjetnog trga i fontana kod NSK

Podsjetimo, oko ovog gradilišta vodila se žustra rasprava prošli tjedan. Tada je u Gradskoj skupštini prijedlog obustave radova na izgradnji fontana uz NSK dobio potporu zagrebačke skuštine, ali radovi nisu zaustavljeni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.