Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić zamrznuo članstvo u SDP-u!

'Sutra u 7 sati objavljujem kandidaturu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić,u priopćenju za medije objavio je svoju kandidaturu za predsjednika države, čije će službeno predstavljanje obaviti sutra.

'S osobitim zadovoljstvom Vas pozivam u hotel Tomislavov dom na Sljemenu, sutra, 5. studenog 2009., u 7 sati, gdje ću istaknuti svoju kandidaturu za predsjednika Republike
Hrvatske. Možda Vam se Sljeme čini dalekim, a vrijeme prerano, ali nema boljeg trenutka od početka novog dana da okrenemo novu stranicu i odlučno zakoračimo prema zajedničkoj boljoj
budućnosti', stoji u prioćenju Milana Bandića upućenom medijima.

Pročitajte i ovo Roberta Metsola 10 godina u EU-u VIDEO Predsjednica Europskog parlamenta u Zagrebu, posebno je istaknula jedan hrvatski simbol Marko Biočina što nas čeka? Analiza reportera Dnevnika Nove TV Marka Biočine o cijenama goriva: "Da bi se nekome dalo, uvijek se nekome drugome mora uzeti"

Nešto prije službenog priopćenja o njegovoj kandidaturi, objavio je i priopćenje kako zamrzava svoj status u SDP-u. 'Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreba i član Predsjedništva SDP-a Hrvatske, Milan Bandić, pismenom je izjavom danas stavio u mirovanje članstvo u Socijaldemokratskoj partiji i sve stranačke funkcije na koje je izabran na razdoblje od 90 dana. To je učinio sukladno članku 11. točka 4. Statuta SDP-a', stoji u priopćenju upućenom medijima.

>> Bandić: 'Moja kandidatura ovisi o novinarima'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene