Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba protiv korupcije

Bandić: Premijer Milanović ima sve instrumente u rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milana Bandić danas je komentirajući na novinarski upit jučerašnju izjavu premijera Zorana Milanovića da će se odlučno boriti protiv korupcije u Zagrebu, istaknuo kako premijer Milanović ima sve instrumente u rukama i neka napravi ono što treba.

'Pa ja isto tako govorim za cijelu Hrvatsku da treba očistiti, da trebamo imati nultu stopu tolerancije prema bilo kakvom marifetluku ili korupciji. Samo trebamo to učiniti. A on (premijer Milanović) vjerojatno zna nešto više od mene pa onda neka reagira i napravi to što treba. Mislim da smo na istom zadatku i predsjednik države i predsjednik Sabora i premijer Milanović i gradonačelnik, kad je to u pitanju. Oko nekih drugih stvari ne dijelimo isto stanovište i to je dobro, jer živimo u demokraciji', rekao je gradonačenik Bandić u Gradskoj upravi odgovarajući na novinarski upit kako komentira da je 'premijer Milanović rekao da je Zagreb leglo korupcije i da to treba očistiti'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

>> 'Milanović otvoreno širi govor mržnje'

Novinari su to Bandića pitali nakon konferencije na novinare na kojoj je predstavio 1. izdanje bienalne manifestacije Zagrebačko proljeće ateljea.

Premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je u sinoćnjem Dnevniku Nove TV kako će se boriti, uz ostalo, i protiv drugih društvenih nepogoda poput korupcije, primjerice i one u Zagrebu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene