Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od ponedjeljka

Bandić oštro udara po džepu vozača: Cijene parkinga u svim zonama i garažama rastu između 50 i 100 posto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrepčane čeka loša vijest s cijenama parkinga, jer će od ponedjeljka 30. srpnja one poskupjeti u svim parkirnim zonama i u svim javnim garažama.

Od ponedjeljka 30. srpnja cijena parkinga u 1. zoni (crvenoj) u Zagrebu će se udvostručiti, odnosno bit će 12 kuna po satu umjesto dosadašnjih šest.

Pročitajte i ovo Poskupljenje cigareta, ilustracija Udar na budžet Novo poskupljenje cigareta: Nekima cijena raste za čak 30 posto Cigarete Od srijede Poskupljuju cigarete: Ovo su nove cijene

Nova cijena u 2. zoni (žuta) bit će pet kuna, umjesto dosadašnje tri. Cijena u 3. zoni (zelenoj) porast će za pedeset lipa pa će tako sad iznositi dvije kune umjesto prijašnjih kunu i pol.

Porasti će i cijene parkiranja u zagrebačkim javnim garažama. U Tuškancu će tako umjesto 5 cijena parkinga za sat vremena iznositi 10 kuna. S četiri na šest kuna raste cijena parkinga u garažama u Gorici, na Kvaternikovu trgu, Langovu trgu, Petrinjskoj i Rebru. Cijena sata parkinga u Jelkovcu i na Sveticama poskupjet će na tri odnosno četiri kune.

Nove cijene parkinga objavljene su u Službenom glasniku grada Zagreba, u novom Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, koji je objavljen sredinom srpnja. Cijene dnevnih, mjesečnih i godišnjih karata ostaju iste.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene