Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, već danima zbunjuje naciju svojim dvosmislenim izjavama. Hoće li, ili neće ući u utrku za Pantovčak i dalje je predmet špekulacija, a on javnosti u tome nimalo ne pomaže jasnom i nedvosmislenom izjavom.


Opet se pojavila informacija kako će Bandić ovaj tjedan objaviti kandidaturu. Danas u uredu predsjednika nastavio je u svom stilu. Bandić je na naše pitanje o kandidaturi za predsjednika rekao kako je on već odlučio. 'Idem na gradilište!', kratko je odgovorio. No, prije toga znakovito je objasnio kako pati od 'klaustrofobije velikih prostora'.

Vezani članci Slika nije dostupna Bandić želi biti pobjednik, a ne kandidat Slika nije dostupna Bandić sutra o svojim ambicijama

Gradonačelnik, čini se, točno zna svoju dijagnozu, a za razliku od većine klaustrofobičara, koji se boje malih, osebujni Bandić strahuje od velikih prostora. Bez obzira na sve, danas na Pantovčaku nismo primijetili da je umirao od straha. Ostaje čekati kraj tjedna i vidjeti jesu li glasine o njegovoj kandidaturi uistinu ovog puta i istinite.