Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje dvosmislen

Bandić: Patim od klaustrofobije velikih prostora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, već danima zbunjuje naciju svojim dvosmislenim izjavama. Hoće li, ili neće ući u utrku za Pantovčak i dalje je predmet špekulacija, a on javnosti u tome nimalo ne pomaže jasnom i nedvosmislenom izjavom.

Opet se pojavila informacija kako će Bandić ovaj tjedan objaviti kandidaturu. Danas u uredu predsjednika nastavio je u svom stilu. Bandić je na naše pitanje o kandidaturi za predsjednika rekao kako je on već odlučio. 'Idem na gradilište!', kratko je odgovorio. No, prije toga znakovito je objasnio kako pati od 'klaustrofobije velikih prostora'.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Gradonačelnik, čini se, točno zna svoju dijagnozu, a za razliku od većine klaustrofobičara, koji se boje malih, osebujni Bandić strahuje od velikih prostora. Bez obzira na sve, danas na Pantovčaku nismo primijetili da je umirao od straha. Ostaje čekati kraj tjedna i vidjeti jesu li glasine o njegovoj kandidaturi uistinu ovog puta i istinite.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene