Navijačka skupina Bad Blue Boysi komentirala je napad u Puli i naljepnice na palici jednog od napadača sa oznakama Bad Blue Boysa. Kažu da niti jedan od osumnjičenih ne pripada njihovoj grupi.

Galerija


Priopćenje Bad Blue Boysa vezano za napad u Puli prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Divlji psi u Splitu straše građane - 4 Istočni dio Splita u strahu: Građane napadaju čopori divljih pasa, uhvatiti ih je gotovo nemoguće Policija u središtu Glasgowa U središtu Glasgowa izbodeno troje ljudi, napadnut i policajac: Napadača ubila policija

"S obzirom na natpise pojedinih medija u kojima se bezumno i kukavičko premlaćivanje starca u Puli pokušava dovesti u vezu s grupom Bad Blue Boys želimo priopćiti da niti jedan od osumnjičenih za napad ne pripada našoj grupi niti je dio naše tribine.

Naljepnice vidljive na snimci su lako dostupne svakome kao i razni artikli sa simbolima naše grupe i kluba te odbijamo da se isti koriste za razne insinuacije.

Još jednom taj divljački i kukavički napad najoštrije osuđujemo i ograđujemo se od bilo kakve povezanosti s istim", navodi se u priopćenju Bad Blue Boysa.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama