Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

INCIDENT U SALIMA

Austrijski nautičari napravili kaos na rivi, divljali i roštiljali i uništili pametnu klupu od 17.000 kuna: "Pa nismo mi džungla"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nautičari iz Austrije napravili su potpuni kaos u Salima. Između ostaloga uništili su pametnu klupu u vrijednosti od 17.000 kuna. Obećali su da će u potpunosti nadoknaditi štetu.

Grupa Austrijanaca napravila je potpuni kaos u Salima. U marini Hramina iznajmili su jedrilice i sudjelovali u regati. Kada su stigli u Sali napravili su nered. 

"Došli su brodovima, privezali se pa na obalu iznijeli bocu plina, upalili roštilj, pobacali po njemu mesinu i pekli, pili, bacali smeće, divljali, šporkavali. Jedriličari, svi Austrijanci! Pa još s regate! Drito u našoj uvali! Bilo je više od 15 jedrilica, znate li koliko je to ljudi?", ispričao je za Zadarski.hr Goran Novaković Buble.

On ih je upozoravao da rade nered. 

"Derali su se, jeli na obali, bacali okolo smeće, pili, ponašali se kao zadnji primitivci. Pomislio sam, da ovo tek tako ne može proći, pa nismo mi džungla", izjavio je Goran koji je zvao djelatnika Županijske lučke uprave u Salima.

Na kraju je sve prijavio Jedriličarskom klubu Val iz Šibenika. Oni su organizirali regatu. Na kraju su Austrijanci priznali da su pretjerali. Obećali su da će platiti pametnu klupu koju su uništili. 

"Austrijanci su u ponedjeljak došli u Općinu i ostavili predujam od 7000 kuna za novu pametnu klupu, a mi ćemo dobiti ponudu od tvrtke koja ih radi i Austrijanci će doplatiti sve, do punog iznosa. Radi se o 17 tisuća kuna. Uništena klupa će biti zamijenjena, a druge štete nema", rekao je načelnik Općine Sali Zoran Morović.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene