Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska će kao odgovoran član međunarodne zajednice i dalje tražiti način za sporazumno rješavanje graničnih pitanja, poručila je predsjednica.


Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pozdravila je u ponedjeljak što su predsjednik Vlade Zoran Milanović i predsjednici klubova parlamentarnih stranaka postigli suglasje i zajedničko stajalište prema kršenju Sporazuma o arbitraži s Republikom Slovenijom.

Milanović: Hrvatska izlazi iz Arbitražnog sporazuma. Moramo van, nema nam druge!

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica oglasila se o izgradnji kuće za osmeročlanu obitelj, otkrila čija je pomoć bila ključna Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica volontirala na Banovini te obećala kuću osmeročlanoj obitelji: "Došla je sa stručnjacima, sagradit će mi novu kuću na mjestu stare"

"Upravo je to ono zajedništvo koje promičem i na koje pozivam od dana svoje inauguracije pa vjerujem da se takav pristup dijeljene odgovornosti i konsenzus može postići i po drugim važnim pitanjima ključnima za hrvatske nacionalne interese. Bez obzira na ovo kršenje arbitražnog postupka, Hrvatska će kao odgovoran član međunarodne zajednice i dalje tražiti način za sporazumno rješavanje graničnih pitanja te raditi na dobrosusjedskim odnosima sa Slovenijom", ističe se u izjavi predsjednice Grabar Kiitarović nakon sastanka koji je održao premijer Zoran Milanović s predsjednicima klubova parlamentarnih stranaka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook